-
€2,89
Biologische chilivlokken zijn grof gemalen, gedroogde pepers en geven een gerecht wat extra pit mee. Te gebruiken in groenteschotels, soepen, sauzen, dressings en Aziatische en Midden-Oosterse gerechten.
-
€2,29
Biologisch karwijzaad is te gebruiken in o.a. soepen en sauzen. Lekker in koolgerechten en met kaas.
-
€3,49
Biologische knoflook past bijna in elk gerecht. Het heeft een zeer sterke geur en smaak, dus voeg naar eigen smaak toe.
-
€1,99
Biologische gemalen koriander wordt veel gebruikt in de Aziatische en Indiase keuken en wordt ook wel ketoembar genoemd. Ook lekker in gebak.
-
€2,49
Biologische geelwortel, oftewel kurkuma, is te gebruiken in o.a. Indiase en Aziatische gerechten. Lekker in curry’s, soepen en golden milk. Kook of bak kurkuma bij gebruik altijd mee.
-
€3,99
Wist je dat nootmuskaat de pit is van een abrikoosachtige vrucht? De rasp van de biologische nootmuskaat is te gebruiken op groenten als bloemkool, andijvie, spruiten en witlof.
-
€2,99
Deze biologische steranijs is afkomstig uit wildplukgebieden in Lang Son, Vietnam. Te gebruiken in Indonesische en Chinese gerechten, maar ook lekker in nagerechten en kruidenthee.
-
€2,09
Biologische tijm heel is een zoetkruidige smaakmaker die zeer populair is in de Zuid-Europese keuken. Gedroogde tijm is te gebruiken in o.a. soepen, sauzen, salades en groente- en vleesgerechten.
-
€2,39
Biologisch gemalen venkelzaad is te gebruiken in Midden-Oosterse en Aziatische gerechten. Heerlijk in curry’s en bij vis, lams- en varkensvlees. Daarnaast is venkelzaad geschikt om kruidenthee van te trekken.