-
€33,79
Waar komt Anijs vandaan? Anijs (Pimpinella anisum) is een lid van de schermbloemfamilie dat anijszaden produceert. De zaden van de anijsplant worden gebruikt om smaak te geven aan maaltijden. Steranijs heeft een vergelijkbare smaak als anijs, maar komt uit een andere familie. Anijs komt oorspronkelijk uit het oostelijke Middellandse Zeegebied en West-Azië. Er zijn aanwijzingen…
-
€5,45
Waar komt Anijs vandaan? Anijs (Pimpinella anisum) is een lid van de schermbloemfamilie dat anijszaden produceert. De zaden van de anijsplant worden gebruikt om smaak te geven aan maaltijden. Steranijs heeft een vergelijkbare smaak als anijs, maar komt uit een andere familie. Anijs komt oorspronkelijk uit het oostelijke Middellandse Zeegebied en West-Azië. Er zijn aanwijzingen…
-
€23,27
Waar komt Basilicum vandaan? Basilicum is een kruidensoort uit de lipbloemenfamilie. De bladeren van deze plant worden gebruikt in de keuken, en het heeft ook de bijnaam koningskruid omdat de wetenschappelijke naam, basileus, “koning” betekent. In India wordt basilicum beschouwd als een heilig kruid. Oorspronkelijk groeide de plant in natuurlijke gebieden tussen Centraal-Afrika en Zuidoost-Azië….
-
€4,91
Waar komt Basilicum vandaan? Basilicum is een kruidensoort uit de lipbloemenfamilie. De bladeren van deze plant worden gebruikt in de keuken, en het heeft ook de bijnaam koningskruid omdat de wetenschappelijke naam, basileus, “koning” betekent. In India wordt basilicum beschouwd als een heilig kruid. Oorspronkelijk groeide de plant in natuurlijke gebieden tussen Centraal-Afrika en Zuidoost-Azië….
-
€105,33
Waar komt Basilicum vandaan? Basilicum is een kruidensoort uit de lipbloemenfamilie. De bladeren van deze plant worden gebruikt in de keuken, en het heeft ook de bijnaam koningskruid omdat de wetenschappelijke naam, basileus, “koning” betekent. In India wordt basilicum beschouwd als een heilig kruid. Oorspronkelijk groeide de plant in natuurlijke gebieden tussen Centraal-Afrika en Zuidoost-Azië….
-
€21,80
Productieproces Venkel Poeder Geroosterd Na de oogst van de venkel worden de draadvormige bladvertakkingen gebruikt als kruidenbron en juist de zaden van de plant als specerij. De zaden krijgen na het roosteren een groen bruin geroosterd uiterlijk met een fijn aroma van geroosterde venkel. De goede eigenschappen van de venkel worden geconcentreerd en verwerkt tot…
-
€4,36
Productieproces Venkel Poeder Geroosterd Na de oogst van de venkel worden de draadvormige bladvertakkingen gebruikt als kruidenbron en juist de zaden van de plant als specerij. De zaden krijgen na het roosteren een groen bruin geroosterd uiterlijk met een fijn aroma van geroosterde venkel. De goede eigenschappen van de venkel worden geconcentreerd en verwerkt tot…